Training Wimper Lifting

 

ACADEMY

TRAINING WIMPER LIFTING

 

 

Training Wimper Lifting

GEEF DE WIMPERS VAN JOUW KLANTEN KRUL

Trainingsinhoud
Met een Wimper Lifting creëer je een krul in de wimpers van je klant, met een resultaat die wel 6 tot 8 weken zichtbaar is! 

Belangrijk is de Wimper Lifting (Lash Volume Lifting) op de juiste wijze uit te voeren, een training is daarom essentieel. Met de juiste technieken en toepassingen worden de meest optimale resultaten behaald, en zullen je klanten tevreden zijn. 

De training start met een theorie over de wimpers, het merk Mrs LashLift en de producten. Vervolgens wordt er een live demo van de Wimper Lifting (en het verven van de wimpers) gegeven. Tijdens de cursus ga je bij je model de Wimper Lifting uitvoeren, naast het liften van de wimpers zal je deze ook verven. 

Live demo
Erkend opleidingspunt Mrs LashLift Pro
Officieel certificaat

Dagindeling

09:00 uur Ontvangst en theorie over Wimper Lifting
09:30 uur Live demo volledige Wimper Lifting behandeling
10:15 uur Model 1 - wimper lifting, wimpers verven
11:15 uur Afronding en uitreiking certificaat

Voor wie

Deze training Wimper Lifting is voor een ieder die aan de slag wilt gaan als Wimper Stylist.

Als je twijfelt welke cursus het best bij je past, kun je ons altijd een berichtje sturen naar academy@browbarobdam.nl. We denken graag met je mee.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Brow Bar Obdam, Kerkweg 19F in Obdam. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het treinstation Obdam.

Starterspakket

Tijdens de training Wimper Lifting ontvang  je het starterspakket van Mrs LashLift Pro.

Inhoud starterspakket Mrs LashLift: curling lotion pro nr 1, fixing lotion nr 2, keratin & collagen laminator, adhesive, make-up remover, eyepads, mix silicone rods/pads, lifting tool, tint brush, spooly, Intensive tint blue/black, developer.

Alle materialen en producten kunnen via Brow Bar Obdam en onze webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl afgenomen worden. Als cursist van Brow Bar Obdam ontvang je 10% korting op de producten.

Kosten

De kosten van de training Wimper Lifting zijn € 299,- exclusief BTW (inclusief Mrs LashLift Pro starterspakket). Na aanmelding dient binnen 7 dagen het volledige cursusbedrag betaald te zijn.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een officieel Mrs LashLift Pro certificaat.

Blijf na de cursus foto's van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen op gebied van wimpers en het merk Mrs LashLift.

Trainingsdata

Trainingen worden in overleg met jou ingepland. Neem contact met ons op via 06 13977438 of academy@browbarobdam.nl voor het inplannen van de training.

Aanmelden

Mail jouw naam, emailadres, telefoonnummer, adres en eventuele bedrijfsnaam naar academy@browbarobdam.nl. Na aanmelding ontvang jij een e-mail met bevestiging, alle cursusinformatie, modellenvereisten en de factuur.

Zit er geen geschikte data voor jou tussen? Bel naar 06 139 77 438 of mail naar academy@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. 

 

Overzicht cursussen en trainingen

Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Wenkbrauwstyling - uitgebreid

Nog geen ervaring in de beauty branche en wil jij aan de slag als Wenkbrauw Stylist? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Uitgebreid de perfecte start voor jouw carrière!

3 modellen

499,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Wenkbrauwstyling

Enige ervaring met verven en harsen van wenkbrauwen, maar wil jij je wenkbrauw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Stylist de key naar succes!

2 Modellen

389,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows

Tijdens deze training Hybrid Brows leer jij alles over deze nieuwste trend van de wenkbrauwen! Je leert strakke Hybrid Brows zetten.

299,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Hybrid twv 74,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows incl Browmapping

Tijdens deze training leer je alle ins en outs van het uitmeten van de wenkbrauwen met de browmapping methode, en de Henna Brows. 

259,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon twv 94,95

Meer informatie / aanmelden

Brow Lamination

Leer tijdens deze training Brow Lamination hoe jij de wenkbrauwen van jouw klant breder laat worden. Ookwel bekend als Brow Lifting of Brow Shaper.

199,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Brow Shaper twv 69,95

Meer informatie / aanmelden

Perfectietraining Henna Brows

Maak jouw Henna Brows nog strakker met deze perfectietraining van BrowTycoon.

175,- 

Inclusief browmapping tools twv 29,95

Meer informatie / aanmelden

Lash Volume Lifting

Tijdens deze training Lash Volume Lifting, ookwel bekend als de Wimper Lifting, leer jij hoe je de perfecte krul in de wimpers van jouw klanten zet.

299,- 

Inclusief Mrs LashLift (pro) starterspakket twv 149,95

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows van BrowTycoon

Wat zijn Hybrid Brows?
Hybrid Brows zijn wenkbrauwen geverfd met een Hybridverf. Hybrid wenkbrauwverf blijft de gehele wenkbrauwcyclus (6 tot 8 weken) zichtbaar op de wenkbrauwharen. Ook verf je de huid, voor een strakke wenkbrauw. De Hybrid wenkbrauwverf is 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid, afhankelijk van de kleur, huidtype en nazorg.

Er wordt gewerkt met Hybrid wenkbrauwverf van BrowTycoon en Bronsun.