Training Henna Brows BrowTycoon incl BrowMapping

 

ACADEMY

TRAINING HENNA BROWS

 

 

Training Henna Brows

WORDT HENNA BROW STYLIST

Trainingsinhoud
Tijdens deze uitgebreide training Henna Brows van BrowTycoon inclusief Browmapping leer je wenkbrauwen uitmeten en verven met henna verf. We laten je verschillende vormen van wenkbrauwen zien en leren je hoe jij de wenkbrauwvorm van je klant perfect kunt krijgen. Je leert het uitmeten van de wenkbrauwen volgens de Browmapping methode en het zetten van Henna Brows, waarbij gewerkt wordt met het merk BrowTycoon. Henna verf heeft een speciale techniek voor het aanbrengen. Om dit goed onder de knie te krijgen, werk je op twee modellen. Tot slot leer je alles over de laatste trends op het gebied van wenkbrauwen.

Na deze cursus ben je er klaar voor om als wenkbrauwstylist aan de slag te gaan!

Erkend opleidingspunt BrowTycoon
Live demo
Officieel certificaat

Dagindeling

09:00 uur Ontvangst en theorie over browmapping en henna brows
10:00 uur Live demo volledige Henna Brows wenkbrauwbehandeling
11:00 uur Model 1 - browmapping, harsen, epileren, knippen, hennawenkbrauwverf
12:00 uur Afronding en uitreiking certificaat

Voor wie

Deze training HennaBrows is voor de ervaren Brow Stylist (belangrijk is dat jij al kennis hebt wenkbrauwverven, harsen en epileren). Nog geen ervaring met wenkbrauwen? Dan adviseren wij je eerst de cursus wenkbrauwstyling - uitgebreid te volgen.

Als je twijfelt welke cursus het best bij je past, kun je ons altijd een berichtje sturen naar academy@browbarobdam.nl. We denken graag met je mee.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Brow Bar Obdam, Kerkweg 19F in Obdam. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het treinstation Obdam.

Starterspakket

Tijdens de training Henna Brows ontvang je het starterspakket van BrowTycoon.

Inhoud starterspakket BrowTycoon: 5 verschillende kleuren hennaverf, aqua, scrub, shampoo, wenkbrauwkwast, tint remover, pre-mapping draad, dappendish, meetlat, white marker.

Alle materialen en producten kunnen via Brow Bar Obdam en onze webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl afgenomen worden. Als cursist van Brow Bar Obdam ontvang je 10% korting op de producten.

Kosten

De kosten van de training Henna Brows zijn € 259,- exclusief BTW (inclusief BrowTycoon Henna starterspakket). Na aanmelding dient binnen 7 dagen het volledige cursusbedrag betaald te zijn.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een officieel BrowTycoon certificaat.

Blijf na de cursus foto's van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen op gebied van wenkbrauwen en het merk BrowTycoon.

Aanmelden

[wpforms id="2595" title="false"]

Zit er geen geschikte data voor jou tussen? Bel naar 06 139 77 438 of mail naar academy@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. 

 

Overzicht cursussen en trainingen

Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Wenkbrauwstyling - uitgebreid

Nog geen ervaring in de beauty branche en wil jij aan de slag als Wenkbrauw Stylist? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Uitgebreid de perfecte start voor jouw carrière!

3 modellen

499,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Wenkbrauwstyling

Enige ervaring met verven en harsen van wenkbrauwen, maar wil jij je wenkbrauw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Stylist de key naar succes!

2 Modellen

389,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows

Tijdens deze training Hybrid Brows leer jij alles over deze nieuwste trend van de wenkbrauwen! Je leert strakke Hybrid Brows zetten.

299,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Hybrid twv 74,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows incl Browmapping

Tijdens deze training leer je alle ins en outs van het uitmeten van de wenkbrauwen met de browmapping methode, en de Henna Brows. 

259,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon twv 94,95

Meer informatie / aanmelden

Brow Lamination

Leer tijdens deze training Brow Lamination hoe jij de wenkbrauwen van jouw klant breder laat worden. Ookwel bekend als Brow Lifting of Brow Shaper.

199,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Brow Shaper twv 69,95

Meer informatie / aanmelden

Perfectietraining Henna Brows

Maak jouw Henna Brows nog strakker met deze perfectietraining van BrowTycoon.

175,- 

Inclusief browmapping tools twv 29,95

Meer informatie / aanmelden

Lash Volume Lifting

Tijdens deze training Lash Volume Lifting, ookwel bekend als de Wimper Lifting, leer jij hoe je de perfecte krul in de wimpers van jouw klanten zet.

299,- 

Inclusief Mrs LashLift (pro) starterspakket twv 149,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows van BrowTycoon

Wat zijn Henna Brows?
Henna Brows zijn trending! Henna Brows zijn populair omdat de henna verf langer zichtbaar is op de haartjes (tot wel 8 weken) in vergelijking met gewone wenkbrauwverf. Daarnaast hecht de henna verf zich aan de huid (5-14 dagen) waardoor je een volle, strakke wenkbrauw krijgt. Daarnaast zijn Henna Brows ideaal voor het verven van grijze haren en het herstellen van de vorm van de wenkbrauwen.