Cursus Wenkbrauwstyling

 

ACADEMY

CURSUS BROWSTYLING

 

 

Cursus Wenkbrauwstyling

LEVEL UP YOUR BROWSKILLS

Brow Bar Obdam opleidingspunt van het hennamerk BrowTycoon. Wij bieden het complete BrowTycoon cursusaanbod aan. Daarnaast is Brow Bar Obdam distributeur van BrowTycoon, je kunt de producten rechtstreeks bij ons bestellen. 

Cursusinhoud
Je leert tijdens deze cursus wenkbrauwstyling de Browmapping methode voor het uitmeten van wenkbrauwen, je gaat aan de slag met het knippen, harsen en epileren en we leren je verschillende verftechnieken. Dit zijn de Regular Brows, waarbij je alleen de wenkbrauwhaartjes verft met het merk Intensive, en de Henna Brows van het merk BrowTycoon. Bij Henna Brows wordt ook de huid van de wenkbrauw geverfd met henna verf. Tot slot krijg je make-up tips en advies over het maken van voor- en nafoto’s van je klanten. 

Na deze cursus zijn jouw wenkbrauwtechnieken op een hoger niveau!

Live demo
Browmapping
Regular Brows
Henna Brows
Erkend opleidingspunt BrowTycoon
Officieel certificaat

Dagindeling

09:00 uur Ontvangst en theorie over de wenkbrauwen
10:30 uur Model 1 - browmapping, harsen, epileren, knippen, verven
12:00 uur Lunch
12:30 uur Theorie Henna Brows
13:00 uur Model 2 - browmapping, harsen, epileren, knippen, henna verven, foto's 
15:00 uur Afronding en uitreiking certificaat

Voor wie

Heb jij al wenkbrauwen van jouw klanten geverfd en geharst, maar wil jij meer expertise? Dan is deze cursus wenkbrauwstyling voor jou! Nog geen ervaring met wenkbrauwen? Dan adviseren wij jou de cursus wenkbrauwstyling - uitgebreid.

Als je twijfelt welke cursus het best bij je past, kun je ons altijd een berichtje sturen naar academy@browbarobdam.nl. We denken graag met je mee.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Brow Bar Obdam, Kerkweg 19F in Obdam. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het treinstation Obdam.

Starterspakket

Tijdens de cursus Allround Wenkbrauwstyling ontvang je het starterspakket van Intensive en BrowTycoon.

Inhoud starterspakket Intensive: 3 kleuren wenkbrauwverf, developer, dappendish, wenkbrauwkwast
Inhoud starterspakket BrowTycoon: 5 kleuren hennaverf, aqua, scrub, shampoo, wenkbrauwkwast, tint remover, schaar, browmapping draad, wegwerp dappendish, marker stick, wenkbrauwliniaal

Optioneel is het harspakket af te nemen a 95 euro: BrowTycoon Golden Wax, pre- en after wax, spatels small en medium, waxheater.

Alle materialen en producten kunnen via Brow Bar Obdam en onze webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl afgenomen worden. Als cursist van Brow Bar Obdam ontvang je 10% korting op de producten.

Kosten

De kosten van de cursus Allround Wenkbrauwstyling - uitgebreid zijn € 389,- exclusief BTW (inclusief Intensive en BrowTycoon starterspakket). Na aanmelding dient binnen 7 dagen het volledige cursusbedrag betaald te zijn.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een officieel BrowTycoon certificaat.

Blijf na de cursus foto's van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen op gebied van wenkbrauwen en het merk BrowTycoon.

Cursusdata

De cursusdata vind je in onderstaand aanmeldformulier. Komen de data niet uit? Neem contact met ons op om te informeren naar andere mogelijkheden (academy@browbarobdam.nl).

Aanmelden

Zit er geen geschikte data voor jou tussen? Bel naar 06 139 77 438 of mail naar academy@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. 

 

Overzicht cursussen en trainingen

Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Wenkbrauwstyling - uitgebreid

Nog geen ervaring in de beauty branche en wil jij aan de slag als Wenkbrauw Stylist? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Uitgebreid de perfecte start voor jouw carrière!

3 modellen

499,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Wenkbrauwstyling

Enige ervaring met verven en harsen van wenkbrauwen, maar wil jij je wenkbrauw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Stylist de key naar succes!

2 Modellen

389,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows

Tijdens deze training Hybrid Brows leer jij alles over deze nieuwste trend van de wenkbrauwen! Je leert strakke Hybrid Brows zetten.

299,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Hybrid twv 74,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows incl Browmapping

Tijdens deze training leer je alle ins en outs van het uitmeten van de wenkbrauwen met de browmapping methode, en de Henna Brows. 

259,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon twv 94,95

Meer informatie / aanmelden

Brow Lamination

Leer tijdens deze training Brow Lamination hoe jij de wenkbrauwen van jouw klant breder laat worden. Ookwel bekend als Brow Lifting of Brow Shaper.

199,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Brow Shaper twv 69,95

Meer informatie / aanmelden

Perfectietraining Henna Brows

Maak jouw Henna Brows nog strakker met deze perfectietraining van BrowTycoon.

175,- 

Inclusief browmapping tools twv 29,95

Meer informatie / aanmelden

Lash Volume Lifting

Tijdens deze training Lash Volume Lifting, ookwel bekend als de Wimper Lifting, leer jij hoe je de perfecte krul in de wimpers van jouw klanten zet.

299,- 

Inclusief Mrs LashLift (pro) starterspakket twv 149,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows van BrowTycoon

Wat zijn Henna Brows?
Henna Brows zijn wenkbrauwen geverfd met Hennaverf (van BrowTycoon). Hennaverf blijft de gehele wenkbrauwcyclus (6 tot 8 weken) zichtbaar op de wenkbrauwharen. Ook verf je de huid, voor een strakke en volle wenkbrauw. De hennaverf is 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid, afhankelijk van de huidtype en nazorg van de klant. 

Over BrowTycoon
We werken bij Brow Bar Obdam uitsluitend met materialen van BrowTycoon. De henna verf van BrowTycoon is bijvoorbeeld 100% natuurlijk en volledig vrij van ammoniak en waterstofperoxide. De verf van BrowTycoon voldoet bovendien aan alle kwaliteitseisen met veiligheidscertificaten van Safety Accessor en de NVWA.

Naast henna verf biedt BrowTycoon een compleet assortiment aan van verschillende soorten wenkbrauw make-up en materialen voor het verven en stylen van wenkbrauwen. Alle producten en materialen zijn via Brow Bar Obdam en de webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl af te nemen.

Grote voordelen van henna wenkbrauwverf is dat de verf tot 2 weken zichtbaar is op de huid en zelfs 8 weken op de wenkbrauwharen. Hierdoor krijgen klanten een volle en mooi gevormde wenkbrauw.  Hennaverf vergt echter wel een specifieke techniek van aanbrengen, waardoor een cursus geadviseerd wordt. Omdat hennaverf in de huid trekt daar waar je de verf plaatst, is het vooraf uitmeten van de wenkbrauwen volgens de browmapping methode een echte aanrader.

De hennaverf van BrowTycoon is vrij van ammoniak en waterstofperoxide. BrowTycoon biedt een compleet assortiment aan van verschillende kleuren wenkbrauwverf, wenkbrauwmake-up en wenkbrauwmaterialen. BrowTycoon is een henna wenkbrauwverf met veiligheidscertificaten van Safety Accessor en de NVWA.

Alle producten en materialen zijn via Brow Bar Obdam en de webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl af te nemen.

* Genoemde prijzen zijn exclusief btw.