FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen om je zo goed mogelijk te informeren over de wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Brows

 • Wat is het verschil tussen de Booming Brows (Henna) en Perfect Brows treatment?

  Het grootste verschil is de verf waarmee gewerkt wordt: tijdens de Booming Brows werken we met hennaverf, tijdens de Perfect Brows met gewone verf.

  Booming Brows zijn heftigere, donkere wenkbrauwen. Doordat de verf ook de huid kleurt krijg je een hele volle, strakke wenkbrauw. Perfect Brows zijn natuurlijkere wenkbrauwen. Enkel de haartjes worden geverfd.

  De hennaverf is 1-2 weken zichtbaar op de huid en 6 weken op de haartjes. Voor gewone verf is de zichtbaarheid 2-3 weken. De Booming Brows treatment is dus langer zichtbaar op de haartjes.

 • Wat doen jullie tijdens een Brow Treatment?

  Zowel tijdens de Booming Brows (henna) als Perfect Brows treatment starten we met een uitgebreide intake, waarin de kleur en vorm wordt besproken. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen afgemeten, zodat de juiste natuurlijke vorm bepaald kan worden. Daarna verven we je wenkbrauwen en harsen we het gebied rondom je wenkbrauwen, zodat je een strak resultaat krijgt.  Hierna epileren (tweezen) we je wenkbrauwen om een nóg strakker resultaat te behalen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

 • Hoe kan ik mij voorbereiden op de Brow Treatment?

  Indien je wenkbrauw make-up gebruikt, is het handig om dit ook aan te brengen voordat je naar de wenkbrauwsalon komt. Zo kunnen wij zien wat jij gewend bent en eventueel advies geven.

  Wij adviseren om 24 uur voor de behandeling niet onder de zonnebank te gaan.

  Houd er rekening mee dat je wenkbrauwen 24 uur na de behandeling niet nat mogen worden (niet douchen).

  Vermijd olieproducten (make-up remover, dagcrème, nachtcrème) om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wenkbrauwen. Je kunt zelfs voor het douchen castor olie (verkrijgbaar in de salon) aanbrengen op je wenkbrauwen.

 • Hoe lang duurt een behandeling?

  De Perfect Brows treatment duurt ongeveer 30 minuten. De Booming Brows (henna) treatment duurt ongeveer 45 minuten.

Lashes

 • Wat is het verschil tussen Lash Volume Lifing en Wimper Extensions?

  Bij een Lash Volume Lifting treatment worden je eigen wimpers gekruld, waardoor je het effect van een wimper krultang krijgt. Doordat je wimpers gekruld zijn, lijken deze optisch langer. Vaak gebruik je na de Lash Volume Lifting nog een klein beetje mascara.
  Wil je meer volume? Ga dan voor Wimper Extensions. Hierbij worden kunstwimpers op jouw eigen wimpers geplakt, waardoor je een volle wimperopslag hebt. Je hoeft geen mascara meer te gebruiken!

 • Wat doen jullie tijdens de Lash Volume Lifting treatment?

  Lash Volume Lifting is hetzelfde als Wimper Lifting. We zullen je onderwimpers afplakken, zodat deze niet mee gekruld worden. Vervolgens wordt op je bewegend ooglid een vormpje geplakt, die de krul van jouw wimpers bepaalt. Je wimpers worden om dit vormpje heen gebogen en vastgeplakt. Je wimpers liggen nu in de krul die we willen creëren. Vervolgens komt er een vloeistof op die je haarschubben open zet, deze vloeistof moet even intrekken. Hierna komt er een vloeistof op je wimpers die je haarschubben weer laat sluiten, ook deze moet even intrekken. Doordat je haarschubben open en dicht gaan terwijl je wimpers in de krul liggen, blijft de krul in je wimpers. Voor een nog mooier resultaat verven we tot slot je wimpers.

 • Hoe lang duurt een Lash Volume Lifting of Wimper Extensions treatment?

  We zijn ongeveer 45 minuten bezig met de Lash Volume Lifting, inclusief het verven van je wimpers.

  Met een nieuwe set One by One wimper extensions zijn we 60 minuten bezig. Met het bijvullen binnen 3 weken zijn we 45 minuten bezig, met het bijvullen binnen 2 weken zijn we 30 minuten bezig.

 • Hoe lang heb ik plezier van de Wimper Lifting of Wimper Extensions?

  De Wimper Lifting zal uit je wimperhaartjes groeien, deze is 6 weken zichtbaar.

  Wimper Extensions zullen langzaamaan uitvallen. Om een mooi resultaat te behouden, adviseren we je de Wimper Extensions iedere 2-3 weken te laten opvullen.

 • Kan ik zwemmen met mijn Wimper Extensions?

  Met Wimper Extensions kan je zwemmen. Doordat je wimpers meer in contact komen met water kunnen de extensions wel sneller dan gewend los raken.

  Zwemmen heeft geen invloed op de Lash Volume Lifting.