Perfectietraining Henna Brows

 

ACADEMY

PERFECTIETRAINING HENNA BROWS

 

 

Perfectietraining Henna Brows

HAAL ALLES UIT JE HENNA BROWS

Trainingsinhoud
Zet nog strakkere Henna Brows met de tips & trics na deze BrowTycoon masterclass! We zullen de uitgebreide versie van de BrowMapping methode aan je leren. Vervolgens gaan we je helpen met nog strakkere Henna Brows.

Erkend opleidingspunt BrowTycoon
Officieel certificaat

Voor wie

Deze perfectietraining Henna Brows is voor de ervaren Henna Brow Stylist (belangrijk is dat jij al kennis hebt hennaverf, harsen en epileren). Nog geen ervaring met wenkbrauwen? Dan adviseren wij je eerst de cursus wenkbrauwstyling - uitgebreid te volgen.

Als je twijfelt welke cursus het best bij je past, kun je ons altijd een berichtje sturen naar academy@browbarobdam.nl. We denken graag met je mee.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Brow Bar Obdam, Kerkweg 19F in Obdam. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het treinstation Obdam.

Kosten

De kosten van de perfectietraining Henna Brows zijn € 175,- exclusief BTW. Na aanmelding dient binnen 7 dagen het volledige cursusbedrag betaald te zijn.

Trainingsdata

In overleg wordt de perfectietraining Henna Brows met jou ingepland. Neem contact met ons op via 06 13977438 of academy@browbarobdam.nl.

Aanmelden

Mail jouw naam, emailadres, telefoonnummer, adres en eventuele bedrijfsnaam naar academy@browbarobdam.nl. Na aanmelding ontvang jij een e-mail met bevestiging, alle cursusinformatie, modellenvereisten en de factuur.

Zit er geen geschikte data voor jou tussen? Bel naar 06 139 77 438 of mail naar academy@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. 

 

Overzicht cursussen en trainingen

Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Wenkbrauwstyling - uitgebreid

Nog geen ervaring in de beauty branche en wil jij aan de slag als Wenkbrauw Stylist? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Uitgebreid de perfecte start voor jouw carrière!

3 modellen

499,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Wenkbrauwstyling

Enige ervaring met verven en harsen van wenkbrauwen, maar wil jij je wenkbrauw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Stylist de key naar succes!

2 Modellen

389,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows

Tijdens deze training Hybrid Brows leer jij alles over deze nieuwste trend van de wenkbrauwen! Je leert strakke Hybrid Brows zetten.

299,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Hybrid twv 74,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows incl Browmapping

Tijdens deze training leer je alle ins en outs van het uitmeten van de wenkbrauwen met de browmapping methode, en de Henna Brows. 

259,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon twv 94,95

Meer informatie / aanmelden

Brow Lamination

Leer tijdens deze training Brow Lamination hoe jij de wenkbrauwen van jouw klant breder laat worden. Ookwel bekend als Brow Lifting of Brow Shaper.

199,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Brow Shaper twv 69,95

Meer informatie / aanmelden

Perfectietraining Henna Brows

Maak jouw Henna Brows nog strakker met deze perfectietraining van BrowTycoon.

175,- 

Inclusief browmapping tools twv 29,95

Meer informatie / aanmelden

Lash Volume Lifting

Tijdens deze training Lash Volume Lifting, ookwel bekend als de Wimper Lifting, leer jij hoe je de perfecte krul in de wimpers van jouw klanten zet.

299,- 

Inclusief Mrs LashLift (pro) starterspakket twv 149,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows van BrowTycoon

Wat zijn Henna Brows?
Henna Brows zijn trending! Henna Brows zijn populair omdat de henna verf langer zichtbaar is op de haartjes (tot wel 8 weken) in vergelijking met gewone wenkbrauwverf. Daarnaast hecht de henna verf zich aan de huid (5-14 dagen) waardoor je een volle, strakke wenkbrauw krijgt. Daarnaast zijn Henna Brows ideaal voor het verven van grijze haren en het herstellen van de vorm van de wenkbrauwen.