Training Hybrid Brows

 

ACADEMY

TRAINING HYBRID BROWS

 

 

Training Hybrid Brows

LEER ALLES OVER DE HYBRID BROWS

Trainingsinhoud
Tijdens deze training Hybrid Brows leer jij alles over de Hybrid wenkbrauwen. De nieuwste trend in wenkbrauwen. Je leert de theorie, krijgt informatie over de verschillende merken Hybrid wenkbrauwverf, er wordt een demo Hybrid Brows gegeven. Je gaat bij jouw model de Hybrid Brows zetten. 

Bij de Hybrid Brows wordt gebruik gemaakt van een hybride wenkbrauwverf. Hybrid wenkbrauwverf is vrij van ammonia, is tot 2 weken op de huid en tot wel 8 weken op de wenkbrauwharen zichtbaar. Om de perfecte strakke Hybrid wenkbrauw te creëren is het belangrijk om de Hybrid wenkbrauwverf op de juiste manier aan te brengen bij jouw klanten.

Na deze training kennen de Hybrid  wenkbrauwen geen geheimen meer voor jou!

Live demo
Erkend opleidingspunt BrowTycoon
Officieel certificaat

Dagindeling

09:00 uur Ontvangst en theorie over hybrid brows
09:30 uur Live demo volledige Hybrid wenkbrauwbehandeling
10:30 uur Model 1 - browmapping, harsen, epileren, knippen, hybrid wenkbrauwverf
12:00 uur Afronding en uitreiking certificaat

Voor wie

Deze training Hybrid Brows is voor de ervaren Brow Stylist (belangrijk is dat jij al kennis hebt van browmapping, wenkbrauwverven, harsen en epileren). Nog geen ervaring met wenkbrauwen? Dan adviseren wij je eerst de cursus wenkbrauwstyling - uitgebreid te volgen.

Als je twijfelt welke cursus het best bij je past, kun je ons altijd een berichtje sturen naar academy@browbarobdam.nl. We denken graag met je mee.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Brow Bar Obdam, Kerkweg 19F in Obdam. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het treinstation Obdam.

Starterspakket

Tijdens de training Hybrid Brows ontvang je het starterspakket van BrowTycoon.

Inhoud starterspakket BrowTycoon: 3 kleuren hybrid wenkbrauwverf, developer, scrub, shampoo.

Alle materialen en producten kunnen via Brow Bar Obdam en onze webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl afgenomen worden. Als cursist van Brow Bar Obdam ontvang je 10% korting op de producten.

Kosten

De kosten van de training Hybrid Brows zijn € 299,- exclusief BTW (inclusief BrowTycoon Hybrid starterspakket). Na aanmelding dient binnen 7 dagen het volledige cursusbedrag betaald te zijn.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een officieel BrowTycoon certificaat.

Blijf na de cursus foto's van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen op gebied van wenkbrauwen en het merk BrowTycoon.

Cursusdata

De cursusdata staan in onderstaand aanmeldformulier. Zit er geen geschikte data voor je tussen? Neem contact met ons op via academy@browbarobdam.nl.

Aanmelden

[wpforms id="2585" title="false"]

Zit er geen geschikte data voor jou tussen? Bel naar 06 139 77 438 of mail naar academy@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. 

 

Overzicht cursussen en trainingen

Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Wenkbrauwstyling - uitgebreid

Nog geen ervaring in de beauty branche en wil jij aan de slag als Wenkbrauw Stylist? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Uitgebreid de perfecte start voor jouw carrière!

3 modellen

499,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Wenkbrauwstyling

Enige ervaring met verven en harsen van wenkbrauwen, maar wil jij je wenkbrauw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training Wenkbrauwstyling Stylist de key naar succes!

2 Modellen

389,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive twv 329,-

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows

Tijdens deze training Hybrid Brows leer jij alles over deze nieuwste trend van de wenkbrauwen! Je leert strakke Hybrid Brows zetten.

299,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Hybrid twv 74,95

Meer informatie / aanmelden

Henna Brows incl Browmapping

Tijdens deze training leer je alle ins en outs van het uitmeten van de wenkbrauwen met de browmapping methode, en de Henna Brows. 

259,-

Inclusief starterspakket BrowTycoon twv 94,95

Meer informatie / aanmelden

Brow Lamination

Leer tijdens deze training Brow Lamination hoe jij de wenkbrauwen van jouw klant breder laat worden. Ookwel bekend als Brow Lifting of Brow Shaper.

199,- 

Inclusief starterspakket BrowTycoon Brow Shaper twv 69,95

Meer informatie / aanmelden

Perfectietraining Henna Brows

Maak jouw Henna Brows nog strakker met deze perfectietraining van BrowTycoon.

175,- 

Inclusief browmapping tools twv 29,95

Meer informatie / aanmelden

Lash Volume Lifting

Tijdens deze training Lash Volume Lifting, ookwel bekend als de Wimper Lifting, leer jij hoe je de perfecte krul in de wimpers van jouw klanten zet.

299,- 

Inclusief Mrs LashLift (pro) starterspakket twv 149,95

Meer informatie / aanmelden

Hybrid Brows van BrowTycoon

Wat zijn Hybrid Brows?
Hybrid Brows zijn wenkbrauwen geverfd met een Hybridverf. Hybrid wenkbrauwverf blijft de gehele wenkbrauwcyclus (6 tot 8 weken) zichtbaar op de wenkbrauwharen. Ook verf je de huid, voor een strakke wenkbrauw. De Hybrid wenkbrauwverf is 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid, afhankelijk van de kleur, huidtype en nazorg.

Er wordt gewerkt met Hybrid wenkbrauwverf van BrowTycoon en Bronsun.