Poeder je brows

dooradmin

Poeder je brows

Met wenkbrauwpoeder kan je hele mooie ombre brows creëren, maar hoe ga je te werk?

Why poeder?
Voor een natuurlijk effect, zonder harde lijnen. Met wenkbrauwpoeder kan je je wenkbrauwen op een heel zachte manier bijkleuren. Je krijgt er volle, gevulde wenkbrauwen van. Door je poeder op te bouwen,  kan je je brows zo dik en diep van kleur maken als je zelf wilt. Omdat je je brows echt inkleurt, is het heel belangrijk dat je je juiste kleur gebruikt die het meest overeenkomt met de kleur van je wenkbrauwhaartjes.

Benodigdheden

  • Wenkbrauwkammetje
  • Wenkbrauwkwastje (met schuine punt zodat je de poeder nauwkeurig kunt aanbrengen)
  • Wenkbrauwpoeder die zo goed mogelijk aansluit op de kleur van je wenkbrauwhaar

Do It Yourself
Borstel je haartjes in de juiste richting, het begin om hoog en daarna richting het einde van je wenkbrauw.
Wat je wilt is dat je wenkbrauw licht begint en naar het einde toe steeds donkerder naar het einde loopt. Met je wenkbrauwkwast gevuld met wenkbrauwpoeder begin je iets voor je boog en werk je naar het einde van je wenkbrauw toe. Daarna als je kwast bijna leeg is (dus niet opnieuw vullen met poeder) zet je deze aan op het begin van je wenkbrauw en werk je in een rechte lijn richting de boog toe.

Oefenen baart kunst, succes!

Iedere dag wakker worden met mooie ombre wenkbrauwen? Boek een Booming Brows treatment, waarbij je wenkbrauwen in model gebracht worden en gekleurd met natuurlijke verf die tot wel drie weken ook je huid blijft zitten. Voor maar € 15,-.

Book now!

Over de auteur

admin administrator