Wenkbrauw behandeling

Heb jij van nature perfect gevormde wenkbrauwen? Geluksvogel. Voor iedereen die regelmatig met een pincet, wenkbrauwpotlood, -poeder en -gel in de weer is om strakke wenkbrauwen te krijgen, hebben wij de oplossing. Kom langs bij Brow Bar Obdam voor een wenkbrauw behandeling bij één van onze Brow Stylisten.

Voordelen van een professionele wenkbrauw behandeling

Een professionele wenkbrauw behandeling biedt meer voordelen dan je denkt. Goed gevormde en netjes onderhouden wenkbrauwen geven je direct een verzorgde uitstraling. Met de nadruk op goed gevormd; iets waar we bij Brow Bar Obdam veel waarde aan hechten. Voordat we beginnen met je wenkbrauw behandeling kijken we daarom eerst naar je gezichtsvorm. We meten je wenkbrauwen precies uit, zodat je brows perfect bij je gezicht passen. Hierbij maken we gebruik van de BrowMapping methode.

Een ander voordeel van een professionele wenkbrauw behandeling is dat je zelf even niks meer aan je wenkbrauwen hoeft te doen. Geen panieksessies voor de spiegel omdat je een haartje (of 10) teveel hebt weggehaald, maar wakker worden met de perfecte brows. Bovendien zijn je wenkbrauwen veel makkelijker te onderhouden na een wenkbrauw behandeling bij onze Brow Bar. Als je het zelf goed bijhoudt na de behandeling, heb je nog langer plezier van je wenkbrauwen.

Duur wenkbrauw behandeling

De duur van de wenkbrauw behandeling verschilt per type behandeling. We werken snel en nauwkeurig, maar de henna verf van onze Henna Brows behandeling laten we bijvoorbeeld langer intrekken dan de wenkbrauwverf die we gebruiken voor de Natural Brows. De verf voor Henna Brows blijft bovendien extra lang op je huid zitten na de behandeling. Om die perfect aan te brengen zorgen we ervoor dat we je wenkbrauwen eerst zorgvuldig uitmeten. Zo zorgen we ervoor dat jij na een wenkbrauw behandeling altijd met de perfecte brows de deur uitloopt.

De wenkbrauw behandeling voor Henna Brows duurt 45 minuten. Voor Natural Brows duurt de wenkbrauw behandeling 30 minuten.

Ben je benieuwd wat we precies doen tijdens zo’n wenkbrauw behandeling? Klik hier voor het overzicht van de verschillende behandelingen.

Zelf wenkbrauw behandelingen uitvoeren

Wil je zelf leren hoe je een wenkbrauw behandeling uitvoert? Brow Bar Obdam is het officiële opleidingspunt van BrowTycoon en daarmee zijn we de enige in Noord-Holland. Je kunt bij ons terecht voor verschillende cursussen, zoals de cursus Allround Wenkbrauwspecialist en de Henna Brows cursus. Je wordt persoonlijk begeleid door onze experts, oefent op echte modellen en ontvangt een certificaat als je de cursus met succes afrondt.

Bekijk het volledige cursusaanbod bij Brow Bar Obdam.