Light it up

Wil je van die mooie strakke, opvallende wenkbrauwen? Laat ze nog meer uitkomen door te highlighten. Doordat je bepaalde delen rondom je brows lichter maakt, accentueer je je brows en lijken ze nog strakker!

Highligten kan je doen met een speciale highlighter potlood, een oogschaduw (shimmery) in een lichte kleur, of een lichte kleur concealer. Een zilveren of parelmoer kleur geven een mooi glanzend effect en zijn perfect voor het weekend.

Zet de highlighter onder je wenkbrauw, vanaf halverwege tot het eind van je brow. Vaag het product vervolgens iets uit zodat je geen harde lijnen hebt, maar een natuurlijke glow.
Als je dan toch bezig bent, laat dan gelijk een glans achter net boven je bovenlip, in het midden. Zo lijken jouw lippen nog voller!

TIP: Zelf ben ik groot fan van de BrowTastic highlighter. Het is een creamy potlood, waardoor je hem soepel aanbrengt en goed kan blenden. Een highlighter potloot met twee kleuren, dus hij zal altijd matchen met jouw huidskleur. De ene kleur is iets geler, de andere kleur iets meer parelmoer. Met deze highlighter zet je een mooie strakke lijn rondom je brows, geeft een fris effect, en zorgt voor een nog meer open blik. Verkrijgbaar voor € 12,95 bij Brow Bar Obdam.

x Jolanda