PMU Removal

Heb jij oude permanente make-up waar jij niet tevreden over bent? Met de PMU Removal krijgen we jouw permanente make-up hersteld.

Is jouw permanente make-up te donker, is de kleur te grijs, blauw of oranje? Of ben je niet tevreden over de vorm? Met de PMU Removal kunnen we jouw oude permanente make-up herstellen tot verwijderen.

De PMU Removal kan bij verschillende soorten van permanente make-up toegepast worden, onder andere bij hairstrokes, getatoeëerde wenkbrauwen en powder brows.

Tijdens de eerste PMU Removal sessie wordt jouw permanente make-up beoordeeld en stellen we een behandelplan op.

De behandeling
PMU Removal is een manuele oppervlakkige behandeling. De pigmenten van de oude permanente make-up zitten in de huid ingekapseld. Tijdens de PMU Removal behandeling wordt het kapsel opengemaakt. Het vloeistof van de Removal zal vervolgens het pigment afgebroken en via de de huid omhoog uit de huid halen. 

Aantal behandelingen
Er kan 1 tot meerdere PMU Removal sessies nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de kleur van de oude permanente make-up, het type pigment dat er gebruikt is en je huidtype. Tussen iedere behandeling dient minimaal 4 weken te zitten. 

Herstel na behandeling
Na de behandeling is de huid open, zodat het oude pigment de huid uit kan gaan. Hierdoor zal je 1 tot 2 weken na de behandeling korsten op de behandelde plekken krijgen.

Touch-up PMU
Wanneer gewenst kan na de removal een touch-up van de permanente make-up gegeven worden. Na de laaste PMU Removal sessie en de nieuwe permanente make-up dient minimaal 8 weken te zitten.