Ombre Powder Brows

De Ombre Powder Brows zijn semi-permanente wenkbrauwen. Er wordt een poederachtig effect in je huid getatoeëerd voor mooie volle, strakke wenkbrauwen. De vorm en kleur worden afgestemd met jouw wensen.

Brow Bar Obdam is een GGD-goedgekeurde salon en is te vinden op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Maak je afspraak voor de Ombre Powder Brows online.

Powder Brows

De Powder Brows zijn semi-permanente getatoeërde wenkbrauwen, die een poederachtig effect op de huid geven. Vaak worden de Powder Brows met het Ombre effect gezet, waarbij de wenkbrauwen van iets lichter aan de voorkant naar donkerder in het staartje van de wenkbrauw oplopen.

De Powder Brows zijn 5 tot 8 jaar zichtbaar op je huid, ze worden in verloop van tijd steeds lichter. Advies is iedere 1,5 a 2 jaar de Powder Brows een touch-up te geven om de kleur mooi te houden.

Voordelen van deze Power Brows techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!

Wij werken met hoogwaardige pigmenten dus de pigmenten kleuren nooit blauw or rood dit geldt natuurlijk enkel voor de wenkbrauwen.

Ombre Brows

Bij de Powder Brows wordt de techniek van de Ombre Brows gebruikt: er wordt een poederig effect getatoeëerd op de wenkbrauwen, waarbij een natuurlijk verloop van licht naar donker te zien is in de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen.

De Ombre Powder Brows zijn semi-permanente wenkbrauwen, die ongeveer 1 tot 2 jaar mooi blijven. Doe je er niets mee, zal het uiteindelijk vervagen en niets meer van zichtbaar zijn op je huid.

Tarieven

Powder Brows / Ombre Brows: 385,- incl. nabehandeling na 6 weken.

Touch-up na tot 6 maanden: 75,-
Touch-up tot 12 maanden: 100,-
Touch-up tot 18 maanden: 150,-
Touch-up 18 maanden en langer: 175,-

Heb je je Powder Brows elders laten zetten en wil je een touch-up? Stuur ons een foto van jouw oude PMU (via WhatsApp naar 06 139 77 438) dan beoordelen wij of de touch-up mogelijk is.

Semi Permanente wenkbrauwen

Semi Permanente Wenkbrauwen: wanneer je het niet jaarlijks bijhoudt zal het uiteindelijk helemaal van de huid verdwijnen.

Over de Powder Brows / Ombre Brows behandeling

De behandeling is niet pijnlijk. Door het subtiele werken, het aanbrengen van de PMU laag voor laag beschadigen we je huid niet.

De behandeling duurt 2 uur. Voorafgaand aan de behandeling meten we de vorm uit en laten we dit aan jou zien, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Semi-Permanente Powder Brows blijft 16 tot 24 maanden mooi, we adviseren ieder anderhalf tot twee jaar de wenkbrauwen bij te laten werken. Doe je dit niet zal het uiteindelijk helemaal van de huid verdwijnen.

De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 6 weken.

Als je al eerder PMU hebt laten doen dien je eerst een foto te sturen. Deze moeten wij eerst beoordelen om te kijken of we je kunnen behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden.

Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten.

We beginnen eerst met een intake waarin we je wensen bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend zodat je niet voor verassingen komt te staan en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal een foto worden genomen voor en na de behandeling voor onze database.

Je huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er rekening mee dat deze normaliter 6-8 weken na je eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.

Wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent je natuurlijk van harte welkom.

Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insulin.

In het kort

  • Permanente wenkbrauwen; 6-8 jaar zichtbaar op je huid
  • Uitgebreide intake en uitmeten van de wenkbrauwen
  • 48 Uur voor de behandeling geen alcohol
  • 7 Dagen voor de behandeling geen zonnebank/overmatig zon
  • 2 Dagen na de behandeling wenkbrauwen niet nat worden
  • In de week na de behandeling kunnen korsten ontstaan, niet aan zitten!
  • 4 Dagen na de behandeling niet sporten/zweten
  • 4 Weken na de behandeling geen zonenbank/overmatig zon
  • 4 Weken na de behandeling geen sauna
  • 6 Weken na de behandeling touch-up

Foto’s
Onderstaand een select aantal foto’s, je kunt ons werk bekijken op onze Instagram pagina www.instagram.com/browbarobdam.