Henna Brows

Wat zijn Henna Brows

Henna Brows zijn volle, wat donkerdere wenkbrauwen. We verven niet alleen de wenkbrauwhaartjes met de henna verf, maar ook de huid eronder. Hierdoor vullen we de gaatjes in je wenkbrauw op en hoef je meestal de eerste 2 weken niet meer bij te tekenen. Als je goed voor je Henna Brows zorgt, tenminste.

Zijn Henna Brows iets voor mij

Is gewone wenkbrauwverf al snel van je wenkbrauwharen af? Dan zijn de Henna Brows voor jou de ideale oplossing. Afhankelijk van jouw huidtype en nazorg blijft de henna 1 tot 2 weken op je huid zitten. De verf blijft zelfs 6 tot 8 weken (je gehele wenkbrauw cyclus) zichtbaar op je wenkbrauwhaartjes. Om ervoor te zorgen dat je altijd perfecte brows hebt, adviseren we om meteen een nieuwe afspraak in te plannen als je bij ons bent voor je Henna Brows behandeling. Die plannen we alvast 6 tot 8 weken vooruit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je op het laatste moment een nieuwe afspraak wilt maken en onze agenda vol z

Henna Brows behandeling

Tijdens de Henna Brows behandeling bekijken we eerst je gezichtsvorm en haarkleur om te bepalen welke wenkbrauwvorm en -kleur het best bij je past. Daarna krijgen je wenkbrauwen een milde reiniging en een scrub, zodat de henna verf nog beter aan je huid hecht. Met een lichte opbouw in kleur wordt de wenkbrauwkleur vervolgens aangebracht.

Terwijl de henna verf intrekt, worden jouw Henna Brows in de perfecte vorm gebracht. We harsen de donshaartjes met een milde hars, tweezen (epileren) de strakke vorm in je wenkbrauw en knippen de haartjes die te lang zijn. Tot slot zorgen we voor een perfect finish en geven we je tips voor thuis, zodat je letterlijk met de perfecte Henna Brows naar huis gaat.

Nazorg Henna Brows

Als je bij ons de deur uitloopt, is het aan jou. Om zolang mogelijk plezier te hebben van jouw Henna Brows adviseren we onderstaande nazorg:

  • Gebruik tot 24 uur na de wenkbrauwbehandeling géén water, olie, make-up of crèmes in de buurt van je brows. Geef de henna verf de tijd om goed te hechten.
  • Probeer niet over je wenkbrauwen te wrijven, hiermee beschadig je de henna verf. De gouden tip? Dep je wenkbrauwen droog na het douchen.
  • Vermijd crèmes, tonics op alcohol- en olie gebaseerde producten. Zo blijft de henna verf op je Henna Brows zo lang mogelijk intact.
  • Deze kan in de zomer lastig zijn, maar houd er rekening mee dat zwembadwater (chloor) en zout water de intensiteit van de kleur van je Henna Brows kunnen aantasten.

BrowTycoon Henna Brows

We werken bij Brow Bar Obdam met het merk BrowTycoon voor Henna Brows. Dit is een henna verf van 100% plantaardige henna, zonder chemische toevoegingen. Met de Henna Brows behandeling van BrowTycoon worden de wenkbrauwharen daardoor niet beschadigd.

Doordat het zo’n natuurlijk product is, is de kans op allergieën minimaal. Wel raden we Henna Brows voor de zekerheid af als je een PPD-allergie hebt.

Wil je ook mooie, volle Henna Brows?

Maak dan direct online een afspraak via ons handige boekingssysteem. Tot snel!