Deepliner

De deepliner (ookwel infralashes genoemd) is een semi-permanente techniek waarbij een lijntje tussen je wimper haren wordt getatoeëerd. Resultaat: een aangezette wimper rand voor meer expressie. De breedte/dikte en kleur worden afgestemd met jouw wensen.

De deepliner / infralashes zijn 1 tot 2 jaar zichtbaar op je huid. We adviseren iedere 1,5 jaar de deepliner bij te werken om de lijn mooi intens te houden.

Voordelen van deze semi-permanente techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!

Wij werken met hoogwaardige pigmenten. Brow Bar Obdam is een GGD-goedgekeurde salon en is te vinden op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Tarieven

Deepliner / infralashes boven: 150
Deepliner / infralashes boven en onder: 180

Touch-up na 12 maanden: 100

Over de deepliner / infralashes behandeling

De behandeling is niet pijnlijk, maar zal ook niet gevoelloos zijn. Klanten omschrijven het als een vervelend gevoel, maar niet pijnlijk. Door het subtiele werken, het aanbrengen van de PMU laag voor laag beschadigen we je huid niet.

De behandeling duurt 1 uur, dit is inclusief intake.

De totale genezing van de deepliner duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen ook niet nat worden.

Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten.

We beginnen eerst met een intake waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De dikte/breedte van de lijn zal besproken worden. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal een foto worden genomen voor en na de behandeling voor onze database.

Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.

Wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent u natuurlijk van harte welkom.

Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insuline.

In het kort

  • Semi-permanente deepliner/infralashes; 1-2 jaar zichtbaar op je huid
  • Uitgebreide intake 
  • 48 Uur voor de behandeling geen alcohol
  • 7 Dagen voor de behandeling geen zonnebank/overmatig zon
  • 7 Dagen na de behandeling wenkbrauwen niet nat worden
  • In de week na de behandeling kunnen korsten ontstaan, niet aan zitten!
  • 4 Dagen na de behandeling niet sporten/zweten
  • 4 Weken na de behandeling geen zonenbank/overmatig zon
  • 4 Weken na de behandeling geen sauna
  • 6 Weken na de behandeling touch-up