Wil jij ook van die perfecte, sprekende wenkbrauwen? Kom langs bij de wenkbrauwsalon in Obdam! Brow Bar Obdam is goed bereikbaar vanaf Heerhugowaard, Hensbroek, Spanbroek, Wogmeer, Spierdijk en Alkmaar.

De vorm van je wenkbrauwen wordt altijd afgestemd op jouw gezichtsvorm, om je gezicht zo mooi mogelijk uit te laten komen. Samen stellen we een behandelplan op.

 

Henna Brows

Behandelplan

Waxen

Threaden

Trimmen

BrowTastic tinting
(natuurlijke henna in bruintinten die ook op de huid hecht, read more)

Tweezen

Perfect finish

€ 25,00

Book online

Natural Brows

Behandelplan

Waxen

Threaden

Trimmen

Regular tinting

Tweezen

Perfect finish

€ 20,0

Book online

Add

+ Lash Volume Lifting
   Wimpers worden geverfd en gelift, waardoor deze (een heel stuk) langer lijken. Read more..
  + Booming Brows & Lash Volume Lifting € 45,-
  + Perfect Shaped Brows & Lash Volume Lifting € 42,60
  + Lash Volume Lifting € 35,- 

+ Wimper tinting € 5,-

+ Harsen bovenlip & kin € 5,-

Book online

Je wenkbrauwen worden met een milde hars geharst . Doordat ook je donshaartjes rondom je wenkbrauw worden verwijderd krijg je een strak resultaat. Hierna zal je wenkbrauwen getweezed worden, ook wel bekend als epileren, om een mooie vorm in je wenkbrauwen te krijgen.

Nadat je wenkbrauwen de juiste vorm hebben, zullen we je wenkbrauwen verven. Doordat ook de donshaartjes in je wenkbrauwen geverfd worden zal je mooie, volle wenkbrauwen krijgen. Er kan gekozen worden voor een natuurlijke *Henna wenkbrauwverf die ook op de huid hecht (voor een overweldigend, vol, donkerder resultaat), of een wenkbrauwverf die enkel de haartjes van je wenkbrauw zal kleuren. 

Er wordt afgesloten met een mooie finishing touch.

*Bij Brow Bar Obdam wordt onder andere met Browtastic gewerkt, een 100% natuurlijke henna wenkbrauwverf die zich ook op je huid zal hechten. Het resultaat? Een natuurlijke, volle wenkbrauw.