Wil jij ook van die perfecte, sprekende wenkbrauwen? Kom langs bij de Brow Bar in Obdam! Onze Brow Artists weten alles van wenkbrauwen verven en stylen, zij helpen je daar daar graag bij. Brow Bar Obdam is goed bereikbaar vanaf Heerhugowaard, Hensbroek, Spanbroek, Wogmeer, Spierdijk en Alkmaar.

Wenkbrauw behandeling

Brow Bar Obdam heeft twee verschillende behandelingen voor het verven van je wenkbrauwen: de Henna Brows en de Natural Brows. Welke behandeling je ook kiest, de vorm van je wenkbrauwen wordt altijd afgestemd op jouw gezichtsvorm om je gezicht te laten spreken. Samen stellen we een behandelplan op dat past bij jouw wenkbrauwen.

Henna Brows

Uitmeten wenkbrauwen

Voorbehandeling scrub & shampoo

Verven wenkbrauwen (henna verf)

Harsen

Epileren

Knippen

Finishing touch

€ 25,-

Natural Brows

Uitmeten wenkbrauwen

Verven wenkbrauwen

Harsen

Epileren

Knippen

Finishing touch

€ 20,-

Shaped Brows

Uitmeten wenkbrauwen

Harsen

Epileren

Knippen

Finishing touch

€ 17,50

Wenkbrauwen verven

Er zijn verschillende technieken op het gebied van wenkbrauwen verven. Wil je vollere, strakkere wenkbrauwen en lang resultaat ga dan voor de Henna Brows behandeling. Hierbij zullen onze Brow Artists zowel de haren als ook de huid van je wenkbrauwen verven. Voor deze Henna Brows behandeling gebruiken we natuurlijke henna verf van BrowTycoon.
Voor een natuurlijk resultaat kunnen we ervoor kiezen om alleen de haren van je wenkbrauwen te verven, de Natural Brows behandeling.
Bij beide behandelingen zullen we naast het verven van de wenkbrauwen ook de wenkbrauwen harsen en epileren.

Voordelen wenkbrauwen verven

Teken je zelf je wenkbrauwen, of kleur je ze iedere dag bij om de gaten tussen je wenkbrauwharen op te vullen? Je kunt jezelf tijd (en frustratie) besparen als wij één keer in de 6 tot 8 weken je wenkbrauwen verven. Geen stress meer als je ‘s ochtends voor de spiegel staat, maar wakker worden met de perfecte wenkbrauwen. Stel je eens voor…

Henna Brows behandeling

Ga je voor een vol en strak eindresultaat, dan zullen we je wenkbrauwen verven met henna verf. Deze wenkbrauwverf hecht zich ook op de huid, waardoor het effect strakker intenser is. We vullen meteen de gaten in je wenkbrauwen op, zo worden je Henna Brows nog sprekender dan wanneer we alleen de haartjes van je wenkbrauwen verven.

Natural Brows behandeling

Wil je enkel de haren van je wenkbrauwen verven, ga dan voor de Natural Brows behandeling. Tijdens deze behandeling verven we alleen de haren van je wenkbrauwen. We nemen ook de lichtere haartjes en donshaartjes mee tijdens het wenkbrauwen verven, zodat je vollere wenkbrauwen krijgt. Het eindresultaat van deze behandeling zijn hele natuurlijke wenkbrauwen.

Tijdens de wenkbrauw behandeling

Het verschil in onze wenkbrauw behandelingen zit in de manier waarop we je wenkbrauwen verven. Verder is de behandeling hetzelfde. Je wenkbrauwen worden uitgemeten volgens de BrowMapping methode, zodat je wenkbrauwen de vorm krijgen die bij je gezicht past. We harsen je wenkbrauwen met een milde hars en halen zo de donsharen weg. Met een pincet worden de laatste wenkbrauwharen verwijderd. De haren die te lang zijn, knippen we heel zorgvuldig bij. Dit maakt het uiteindelijke resultaat nog strakker.

Voor het perfecte plaatje verzorgen onze browstylisten de finishing touch aan je wenkbrauwen. Je krijgt ook meteen tips voor de nazorg, zodat je zo lang mogelijk van je Henna Brows of Natural Brows kunt genieten.

Aanvullende opties

Wil je meer dan alleen je wenkbrauwen verven? Dat kan. We zijn ook gespecialiseerd in wimper behandelingen. Je kunt bij ons in de Brow Bar je wimpers laten liften en/of verven of wimper extensions laten plaatsen. Als je wilt, kunnen we ook je kin en bovenlip harsen.

Klik hier voor meer informatie over onze wimper behandelingen