Wenkbrauwen harsen

Heb je van jezelf volle wenkbrauwen en groeien je haartjes al snel weer terug na het epileren? Bij Brow Bar Obdam harsen we je wenkbrauwen voor een strak resultaat waar je langer plezier van hebt.

Wenkbrauwen harsen

Bij het wenkbrauwen harsen gebruiken we korrels hars die we opwarmen. De hars smelt en vormt een kleverige substantie. We brengen de verwarmde wenkbrauw hars met een spatel aan op je huid en laten deze kort opdrogen. De hars hecht zich aan de haartjes, waardoor de haartjes mee worden getrokken als we de hars lostrekken. Geloof ons, dat klinkt pijnlijker dan het is. Voor het wenkbrauwen harsen gebruiken we een milde hars, zodat je huid niet beschadigt tijdens de wenkbrauw behandeling.

Voordelen van wenkbrauwen harsen

Je las het hierboven al in het kort: je hebt dankzij het wenkbrauwen harsen langer plezier van je wenkbrauw behandeling dan wanneer je alleen zou epileren. Bij het harsen worden de haartjes er, net als bij het epileren, met wortel en al uitgetrokken. Dat gaat bij het epileren echter haartje voor haartje. Vooral als je vollere wenkbrauwen hebt, kan deze behandeling pijnlijker zijn dan wanneer ze in één keer verwijderd worden. Daarnaast worden bij het wenkbrauwen harsen ook meteen je donshaartjes verwijderd. Het resultaat? Indrukwekkende, superstrakke wenkbrauwen.

Als je zelf moeite hebt om je wenkbrauwen goed in model te krijgen én ze zo te houden, is harsen sowieso een goed idee. Laat je wenkbrauwen voor de behandeling een tijdje met rust, zodat er genoeg haartjes groeien. We kunnen er dan in één keer een vorm in aanbrengen die bij jouw gezichtsvorm past.

Wenkbrauwen harsen voor mannen

De tijd dat wenkbrauwen harsen alleen voor vrouwen is, ligt allang achter ons. Ook voor mannen biedt het harsen van de wenkbrauwen namelijk een handige oplossing. Je hoeft niet bang te zijn dat we je wenkbrauwen harsen op een manier die jij niet mooi vindt, want we overleggen vooraf duidelijk over je wensen.

Wij draaien ons hand niet om voor een strakke brow, maar de meeste mannen in onze salon willen liever een iets wilder en minder strak eindresultaat. In dat geval zorgen we tijdens het wenkbrauwen harsen dat we de haartjes tussen je wenkbrauwen weghalen, net als de overtollige haargroei op je ooglid en net boven je wenkbrauw.

Over Brow Bar Obdam

Brow Bar Obdam is een wenkbrauwsalon in het Noord-Hollandse Obdam. De wenkbrauwstylisten van de Brow Bar weten alles van perfect gestylde wenkbrauwen en volle wimpers. Naast de verschillende wenkbrauw- en wimperbehandelingen, kun je bij ons ook terecht voor diverse cursussen. Als het officiële opleidingspunt van BrowTycoon in Noord-Holland, voorheen BrowTastic, ben je bij ons in goede handen voor de cursus Henna Brows en Allround Wenkbrauwstyling.

Obdam is goed bereikbaar vanaf de Braken (de N507) en centraal gelegen tussen Heerhugowaard en Hoorn. Je vindt Obdam in de buurt van Hensbroek, Wogmeer, Spierdijk, Ursem en Berkhout.