Brow Bar Obdam is officieel erkend opleidingspunt en distributeur van het wenkbrauw merk BrowTycoon, voorheen BrowTastic. Per provincie heeft BrowTycoon één opleidingspunt en wij zijn heel trots op onze rol als hét opleidingspunt van Noord-Holland. We bieden verschillende BrowTycoon wenkbrauw cursussen aan, waaronder de perfectietraining Henna Brows inclusief BrowMapping.

Wil jij graag leren hoe je de perfecte brows maakt bij je klanten of je techniek opfrissen? Bekijk dan hier het volledige cursusaanbod.

Cursusinhoud
Tijdens deze uit perfectietraining Henna Brows nemen we door waar jij tijdens een Henna Brows behandeling tegenaan loopt. Van het hechten van de hennaverf aan de huid, het shapen tot het bepalen van de kleur. Vervolgens gaan we kijken naar jouw techniek voor het aanbrengen van de hennaverf, het harsen en het epileren. Je gaat aan de slag op een model, wij zullen continue tips & trics geven voor een nog beter resultaat. Maar voordat we dit gaan doen leren we je hoe je uitgebreid de wenkbrauwen van jouw klant kunt uitmeten met de browmapping methode. Voor een strakke Henna Brow is browmapping onmisbaar! Tot slot leren we hoe jij de perfecte foto kan maken van het eindresultaat en geven we je wat Instagram tips mee.

Na deze perfectietraining Henna Brows zullen jouw resultaten nog strakker zijn!

De cursus zal duurt 2 uur, je mag zelf een model meenemen. Belangrijk dat je model geen PPD-allergie heeft en niet zwanger is.

Voor wie
De perfectietraining HennaBrows van BrowTycoon inclusief Browmapping is voor degenen die al langer ervaring hebben met het zetten van Henna Brows bij klanten.

Data
In overleg met jou wordt een datum en tijd afgestemd. De cursus wordt aan maximaal 2 cursisten tegelijkertijd gegeven.

Locatie
De cursus Henna Brows wordt gegeven bij Brow Bar Obdam. In overleg en tegen vergoeding kan de cursus ook op locatie gegeven worden.

Goodiebag
Tijdens de perfectietraining ontvang je het BrowTycoon pre-inked draad en een wenkbrauwmeetlat.

Kosten
De kosten van de perfectietraining HennaBrows van BrowTycoon inclusief Browmapping zijn € 175 ,- exclusief BTW (inclusief goodiebag)

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvang je een officieel BrowTycoon certificaat.

Blijf na de cursus foto’s van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen van BrowTycoon.

Aanmelden
Bel naar 06 139 77 438 of mail naar info@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. Vragen? Bel of mail gerust.