Brow Bar Obdam is officieel erkend opleidingspunt en distributeur van het wenkbrauw merk BrowTycoon, voorheen BrowTastic. Per provincie heeft BrowTycoon één opleidingspunt en wij zijn heel trots op onze rol als hét opleidingspunt van Noord-Holland. We bieden verschillende BrowTycoon wenkbrauw cursussen aan, waaronder de cursus Allround Wenkbrauwstyling en de Henna Brows cursus.

Wil jij graag leren hoe je de perfecte brows maakt bij je klanten of je techniek opfrissen? Bekijk dan hier het volledige cursusaanbod.

Cursusinhoud
Tijdens deze uitgebreide cursus HennaBrows van BrowTycoon inclusief Browmapping leer je wenkbrauwen uitmeten en verven met henna verf. We laten je verschillende vormen van wenkbrauwen zien en leren je hoe jij de wenkbrauwvorm van je klant perfect kunt krijgen. Je leert het uitmeten van de wenkbrauwen volgens de Browmapping methode en het zetten van Henna Brows, waarbij gewerkt wordt met het merk BrowTycoon. Henna verf heeft een speciale techniek voor het aanbrengen. Om dit goed onder de knie te krijgen, werk je op twee modellen. Tot slot leer je alles over de laatste trends op het gebied van wenkbrauwen.

Na deze cursus ben je er klaar voor om als wenkbrauwstylist aan de slag te gaan!

- Uitmeten van de wenkbrauwen volgens Browmapping methode
- Verven met BrowTycoon henna verf op 1 model

De cursus zal om 9 uur starten, je model mag dan meteen aanwezig zijn. Belangrijk dat je model geen PPD-allergie heeft. Rond 13 uur zal de cursus afgelopen zijn.

Wat zijn Henna Brows?
Henna Brows zijn trending! Henna Brows zijn populair omdat de henna verf langer zichtbaar is op de haartjes (tot wel 8 weken) in vergelijking met gewone wenkbrauwverf. Daarnaast hecht de henna verf zich aan de huid (5-14 dagen) waardoor je een volle, strakke wenkbrauw krijgt. Daarnaast zijn Henna Brows ideaal voor het verven van grijze haren en het herstellen van de vorm van de wenkbrauwen.

Voor wie
De cursus HennaBrows van BrowTycoon inclusief Browmapping is voor degenen die al langer ervaring hebben met het harsen, epileren en verven van de wenkbrauwen.

Data
In overleg met jou wordt een datum en tijd afgestemd. De cursus wordt aan maximaal 2 cursisten tegelijkertijd gegeven.

Locatie
De cursus Henna Brows wordt gegeven bij Brow Bar Obdam. In overleg en tegen vergoeding kan de cursus ook op locatie gegeven worden.

Starterspakket
Tijdens de cursus Allround Wenkbrauwstyling basis ontvang je het BrowTycoon starterspakket:

BrowTycoon
- BrowTycoon henna verf 6 kleuren
- BrowTycoon aqua
- BrowTycoon scrub
- BrowTycoon shampoo
- BrowTycoon kwasten
- BrowTycoon tint remover
- BrowTycoon pre-mapping draad
- Wegwerp dappendish
- Meetlat

Optioneel harspakket € 95,- excl. btw
- BrowTycoon Golden Wax
- BrowTycoon pre wax
- BrowTycoon after wax
- Spatels small
- Spatels medium
- Hars heater

Kosten
De kosten van de cursus HennaBrows van BrowTycoon inclusief Browmapping zijn € 259 ,- exclusief BTW (inclusief Intensive en BrowTycoon starterspakket)

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvang je een officieel BrowTycoon certificaat.

Blijf na de cursus foto's van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen van BrowTycoon.

Aanmelden
Bel naar 06 139 77 438 of mail naar info@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. Vragen? Bel of mail gerust.

Locatie:
Brow Bar Obdam

Datum:
in overleg

Duur:
3-4 uur

Kosten:
€ 259,- inclusief starterspakket BrowTycoon

Aanmelden:
mail naar info@browbarobdam.nl

Contact:
06 13977438
info@browbarobdam.nl

Cursus Allround Wenkbrauwstyling

Heb je nog geen ervaring met wenkbrauw? Volg dan de dagcursus wenkbrauwstyling, inclusief Henna Brows. Meer informatie...