Cursus Allround Wenkbrauwstyling

Brow Bar Obdam is een van de officiële opleidingspunten van het hennamerk BrowTycoon. Wij bieden het complete BrowTycoon cursusaanbod aan. Daarnaast is Brow Bar Obdam distributeur van BrowTycoon, je kunt de producten rechtstreeks bij ons bestellen. 

Cursus Allround Wenkbrauwstyling
Je leert tijdens deze cursus Allround Wenkbrauwstyling de Browmapping methode voor het uitmeten van wenkbrauwen, je gaat aan de slag met het knippen, harsen en epileren en we leren je verschillende verftechnieken. Dit zijn de Natural Brows, waarbij je alleen de wenkbrauwhaartjes verft met het merk Intensive, en de Henna Brows van het merk BrowTycoon. Bij Henna Brows wordt ook de huid van de wenkbrauw geverfd met henna verf. Tot slot krijg je make-up tips en advies over het maken van voor- en nafoto’s van je klanten. 

Na deze cursus ben je er klaar voor om als wenkbrauwstylist aan de slag te gaan!

- Theorie over de wenkbrauw
- Uitmeten van de wenkbrauwen volgens Browmapping methode
- Knippen van de wenkbrauwharen
- Waxen / harsen
- Tweezen / epileren
- Verven met Intensive wenkbrauwverf op 1 model
- Verven met BrowTycoon henna verf op 1 model

Eerste model mag om 10 uur aanwezig te zijn en zal rond 12:30 uur klaar zijn. Tweede model mag om 13 uur aanwezig zijn en zal rond 15:30 uur klaar zijn. Belangrijk dat je modellen geen PPD-allergie hebben. Tussen de modellen door staat er een lunch voor de cursisten klaar.

Wat zijn Henna Brows?
Henna Brows zijn wenkbrauwen geverfd met Hennaverf (van BrowTycoon). Hennaverf blijft de gehele wenkbrauwcyclus (6 tot 8 weken) zichtbaar op de wenkbrauwharen. Ook verf je de huid, voor een strakke en volle wenkbrauw. De hennaverf is 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid, afhankelijk van de huidtype en nazorg van de klant. 

Over BrowTycoon
We werken bij Brow Bar Obdam uitsluitend met materialen van BrowTycoon. De henna verf van BrowTycoon is bijvoorbeeld 100% natuurlijk en volledig vrij van ammoniak en waterstofperoxide. De verf van BrowTycoon voldoet bovendien aan alle kwaliteitseisen met veiligheidscertificaten van Safety Accessor en de NVWA.

Naast henna verf biedt BrowTycoon een compleet assortiment aan van verschillende soorten wenkbrauw make-up en materialen voor het verven en stylen van wenkbrauwen. Alle producten en materialen zijn via Brow Bar Obdam en de webshop www.wenkbrauwengroothandel.nl af te nemen.

Voor wie is de cursus Allround Wenkbrauwstyling?
Wil je graag als wenkbrauwstylist aan de slag en heb je nog geen ervaring? Dan is de cursus Allround Wenkbrauwstyling de ideale manier om de basistechnieken onder de knie te krijgen. 

Als je twijfelt welke cursus het best bij je past, kun je ons altijd een berichtje sturen via info@browbarobdam.nl. We denken graag met je mee.

Data
De dag waarop de cursus plaats vindt wordt samen met jou afgestemd. De cursus is voor maximaal 2 personen.

Locatie
In principe wordt de cursus bij Brow Bar Obdam gegeven, tegen meerprijs kan dit eventueel ook bij jou op locatie.

Starterspakket
Tijdens de cursus Allround Wenkbrauwstyling ontvang je onderstaande starterspakketten:

Intensive
- Intensive Wenkbrauwverf 3 kleuren
- Intensive Developer
- Dappendish
- Wenkbrauwkwast

BrowTycoon
- BrowTycoon henna verf in 6 kleuren
- BrowTycoon aqua
- BrowTycoon scrub
- BrowTycoon shampoo
- BrowTycoon kwasten
- BrowTycoon tint remover
- BrowTycoon schaartje
- BrowTycoon pre-mapping draad
- Wegwerp dappendish
- Marker Stick
- Wenkbrauw meetlat
- Wenkbrauwfolie

Optioneel harspakket € 95,- excl. btw
- BrowTycoon Golden Wax
- BrowTycoon pre wax
- BrowTycoon after wax
- Spatels small
- Spatels medium
- Hars heater

Via Brow Bar Obdam kunnen extra materialen ingekocht worden.

Kosten
De kosten van de cursus Allround Wenkbrauwstyling zijn € 349 ,- exclusief BTW (inclusief Intensive en BrowTycoon starterspakket)

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvang je een officieel BrowTycoon certificaat.

Blijf na de cursus foto's van je gemaakte werk doorsturen, dan zullen we hier tips op blijven geven! Je kan rekenen op alle support vanuit Brow Bar Obdam. Ook zullen we je op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen van BrowTycoon.

Aanmelden
Bel naar 06 139 77 438 of mail naar info@browbarobdam.nl, dan zullen wij gezamenlijk een datum inplannen. Vragen? Bel of mail gerust.

Data: 
In overleg

Duur:
1 Dag

Locatie:
Brow Bar Obdam

Kosten:
€ 349,- inclusief starterspakket BrowTycoon en Intensive

Aanmelden:
Mail naar info@browbarobdam.nl

Contact:
06 13977438
info@browbarobdam.nl